Onze Zalen

Zalen bij Het Bakkershuis

Elke zaal bij Het Bakkershuis Haaksbergen is uniek en beschikt over zijn eigen grote en sfeer. Bij Het Bakkershuis zit u in een net gerenoveerd pand in het centrum van Haaksbergen. Dankzij onze centrale ligging is Het Bakkershuis goed bereikbaar vanaf elke richting. Onze zalen zijn uitermate geschikt voor feesten of zakelijke bijeenkomsten.

Ons team heeft een passie voor koken, en wij bieden daarom ook met veel plezier onze verschillende arrangementen aan.

Wij bieden vele extra’s, zoals het boeken van een DJ voor uw feest, of het verzorgen van een lunch tijdens uw vergadering. Deze diensten kunt u vinden op onze extra’s pagina.

Het Bakkershuis Haaksbergen is goed bereikbaar en biedt voldoende gratis parkeerplaatsen. Het Bakkershuis bevindt zich op loopafstand van het busstation Haaksbergen. In ons pand is ook gratis wifi aanwezig waar gasten eenvoudig gebruik van kunnen maken.

Onze Zalen

De Kleine Zaal

Capaciteit van 15 tot 30 personen

Door de lava grill die aanwezig is in deze zaal is deze uitermate geschikt om binnen te Barbecuen. Ook is de kleine zaal ideaal voor de kleine verjaardagsfeestjes en zakelijke vergaderingen.

De Bakkerie

Capaciteit van 25 tot 50 personen

Door de moderne en knusse uitstraling en zijn open keuken is deze zaal uitermate geschikt om workshops te geven. Maar ook voor een cullinair feest waarbij de chef a la minute de heerlijkste gerechten van de grill laat komen.

De Voorzaal

Capaciteit van 50 tot 90 personen

Met zijn autenthieke uitstraling en een DJ installatie om uw feest compleet te maken kan u genieten van een heerlijk hapje en een drankje. Uitermate geschikt voor grotere feesten.

De Grote Zaal

Capaciteit van maximaal 140 / 150 personen

Door de ruime dansvloer is deze zaal geschikt voor bruiloften en feesten met een band of DJ. Deze zaal is in 2019 geheel gerenoveerd, en heeft de uitstraling van luxe club!

Contact

Locatie

Molenstraat 73
7481GL Haaksbergen

Telefoon

(053) 5721512