De Grote Zaal

Capaciteit van 140 / 150 personen

R

Luxe Nachtclub

Met de uitstraling van een luxe nachtclub is deze zaal perfect voor feestjes met DJ of Band.

R

Professionele verlichting

De Grote Zaal beschikt over een modern en professioneel verlichtingssysteem.

R

Dansvloer

Geniet van een drankje en hapje en zie hoe de voetjes van de vloer gaan op onze dansvloer.

Het Parade Paardje van Het Bakkershuis, geschikt vanaf 90 tot 150 personen.

Bent u opzoek naar een trendy en hippe zaal voor die voor jong en oud geschikt is? Gevonden! Deze zaal met uitstraling van een luxe nachtclub is zeer geschikt voor feestjes met DJ of Band. Op ons podium staat een professionele DJ Booth klaar voor uw DJ. Voor een band reserveren wij een aantal meters ernaast ruimte. Ook in deze zaal beschikken wij over een eigen geluidsinstallatie, zodat de band of DJ alleen nog maar hoeft in te pluggen. Professionele verlichting is standaard aanwezig. Wij vragen u dan ook om de desbetreffende DJ of band contact met ons op te laten nemen.

Er zijn verschillende zones in de zaal ingevoerd, wilt u lekker loungen? Dan kun u heerlijk in onze bankjes rond de dansvloer plaats nemen.
Zit u liever uit het lawaai, neem dan plaats op een lage stoel aan 1 van onze stamtafels. Geniet van een drankje en hapje en zie hoe de voetjes van de vloer gaan op onze dansvloer. Staat u liever, dan hebben we voldoende statafels met barkrukken voor u klaar staan.

Voor grotere groepen zijn we wel genoodzaakt de zaal aan te passen, de lage zitplaatsen met stamtafels zullen dan verwijderd worden. Maar er blijft altijd zitplaats beschikbaar op de banken en poefen.

Ook hier werken we op basis van zelfbediening, Wij serveren u de koffie / thee aan tafel. En ons team staat klaar voor u aan de bar om uw drankje in te schenken. Of wilt u liever met bediening? Uiteraard kunnen we dat regelen voor u tegen meerprijs. Ook deze zaal beschikt over een airco.

Contact

Locatie

Molenstraat 73
7481GL Haaksbergen

Telefoon

(053) 5721512