De Voorzaal

Capaciteit van 60-70 personen

R

Alleskunner

De Voorzaal is perfect voor elk soort feest, van bruiloft tot jubileum.

R

Geluidssysteem

De Voorzaal is uitgerust met een geluissysteem voor muziek en DJ’s.

R

Feesten

De Voorzaal is perfect voor grotere feesten van maximaal 90 personen.

De Alleskunner van Het Bakkershuis, geschikt vanaf 50 tot maximaal 90 personen.

In deze zaal is het allemaal begonnen, ruim 35 jaar geleden is hier Het Bakkershuis ontstaan. Ruim 5 generaties Sloot exploiteerde hier hun ambacht, van kruidenier, slager, bakkerij, veevoerder tot in de huidige vorm horeca. De oude waterput in de hal is nog de herinnering aan vroeger.

Deze eigentijdse zaal is van alle gemakken voorzien, en gemakkelijk aan te passen naar de wens van u! Wilt u liever wat meer statafels met kruk, of wat meer lage zitplekken? We kunnen het aanpassen zoals u wilt.

Naar het gelang van uw feestje bespreken we de opstelling van de zaal. Hierbij geven wij u graag advies betreft invulling van uw middag of avond feestje. Wilt u gebruik maken van een dj, artiest of band? Helemaal prima, deze kunnen op ons eigen geluidsysteem inpluggen. Zodat het aantal decibellen acceptabel blijft voor u en uw gasten.

Geen muziek geregeld? U kunt gebruik maken van onze muziek computer naast de bar. Hier kunt u zelf de muziek regelen wat u wilt horen. Heel gemakkelijk, onze medewerksters leggen het u graag uit.

Ook in deze zaal werken we op basis van zelfbediening, wij serveren de koffie / thee aan tafel en ons team staat voor u klaar om de drankjes in te schenken. Heeft u liever bediening? Dan kunnen we uiteraard regelen tegen een meerprijs voor u.

Dus bent u opzoek naar een zaal voor een feestje met koud en warm buffet, of bruiloftsfeest met DJ en tapas? Maak dan snel een afspraak om de mogelijkheden te bespreken! Voor de warmere dagen beschikt deze zaal ook nog over airco.

Contact

Locatie

Molenstraat 73
7481GL Haaksbergen

Telefoon

(053) 5721512