De Bakkerie

Capaciteit van ongeveer 45 personen

R

Open Keuken

Dankzij onze open keuken bereidt de chef de heerlijkste gerechten ter plekke voor u!

R

Arrangementen

Een feest in De Bakkerie is perfect te combineren met onze arrangementen

R

Feesten

De Bakkerie is ideaal voor feesten tot 50 personen.

De huiskamer van Het Bakkershuis, geschikt voor groepen tussen de 25 en 50 personen.

Bent u op zoek naar een klein zaaltje in huiselijke zweer en culinair entertainment? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Dit zaaltje is uitermate geschikt voor gezelschappen die van culinair eten houden. Dankzij onze open keuken bereidt de chef de heerlijkste gerechten ter plekke voor u!

Of u nou van roergebakken gamba met rode pesto en roerbakgroente houd, of ala minute gegrilde biefstukjes met rode port saus en champignons. We bereiden het ter plekke voor u. Heeft u een allergie of een dieet wens? Geef het van te voren door, dan houd de chef er graag rekening mee!

Al onze arrangementen zijn op basis van zelfbediening, dat betekent dat u de drankjes zelf aan de bar mag afhalen. Ons team zet graag de drankjes voor u klaar, en brengt de koffie en thee voor u aan tafel. We halen de koffie kopjes en gebruikt servies graag voor u op. Heeft u liever bediening? Dat regelen we graag voor u tegen een meerprijs.

Tevens is de zaal geschikt voor 1 van onze andere arrangementen natuurlijk, en is achtergrondmuziek aanwezig. Het gebruik van een DJ of band in deze zaal is helaas niet toegestaan. Heeft u muzikale omlijsting betreft piano, viool of ander instrument? Dan kan dat altijd met ons overlegd worden. Er is een airco en tv aanwezig waarop u foto’s via usb kunt laten afspelen.

Heeft u verdere vragen betreft culinaire invulling, opstelling of maximaal aantal personen?
Vraag het ons gerust!

Contact

Locatie

Molenstraat 73
7481GL Haaksbergen

Telefoon

(053) 5721512